auto.co.me

Hyundai je prikazao svoj 2015 Sonata Hybrid model u Seulu, Južna Koreja.

Produkcijska verzija Honde NSX, koji će se u SAD prodavati pod značkom Acura, imaće svjetsku premijeru 12. januara, potrvdila je japanska kompanija.

Jaguar predstavlja svoj prvi krosover. On će biti inspirisan konceptom C-X17

17. jun 2009. | 09:15
Autonovosti » Vijesti iz Crne Gore
Reklama52
Otvoren novi Reno servis

Pred nekoliko stotina zvanica među kojima su bili i ambasador Francuske Bernar Garanše, gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša i legenda glume na ovim prostorima Dragan Nikolić, otvoren je novi prodajno servisni centar firme Alliance iz Podgorice.

Objekat površine 3.500 metara kvadratnih u svom sastavu ima odvojene prodajne salone automobila marki Reno i Dačija, najsavremeniju opremu za dijagnostiku i servisiranje, najmoderniju limarsku radionicu sa lakirnicom, potpuno opremljen magacin rezervnih djelova, brzi servis bez potrebe za zakazivanjem, kao i usluge tehničkog pregleda i osiguranja. Neke od ovih sadržaja mogu koristiti i vlasnici automobila svih marki vozila.


Firma "Alliance" je osnovana 1993. godine, prvi ugovor o servisiranju Renoovih vozila sa francuskom kompanijom potpisala 1996. godine, a ugovor o prodaji je uslijedio dvije godine kasnije.
"Nijesam očekivao da će ovo biti tako ogroman, tako velik i tako lijep prostor. Moram čestitati Ratku Pavićeviću, sa kojim smo dugo pregovarali dok se on i njegov otac nijesu odlučili da postanu Renoov ovlašćeni serviser" - rekao je Žan Mišel Sikr, koji je u to doba bio direktor Renoa za region Balkana. 
Sadašnji direktor Reno Adriatika Erik Bernar je rekao. "Moram da priznam da je koncesija koju je napravio gospodin Pavićević najljepša, najmodernija i najveličanstvenija koju sam do sada vidio u regiji. I ne samo to, nego ona u svom sadržaju ima sve najmodernije tehnologije koje Reno preporučuje i praktikuje u Evropi"

U novootvorenom objektu je zaposleno oko šezdeset radnika, a u radni odnos je nakon selidbe iz starog prostora primljeno još 20 ljudi.
Gradonačelnik Podgorice je pohvalio poslovni uspjeh firme i podsjetio da se čak i u vrijeme ekonomske krize mogu ostvarivati odlični rezultati.
Simboličnim presijecanjem vrpce, Mugoša i Pavićević su označili zvaničan početak rada novog centra. Za sada mogu da se koriste usluge prodaje i servisa, a vrlo brzo će sa radom početi i ostali sadržaji.

 

Reklama78
Förch video
Video
Međunarodni koncern Förch, prisutan u preko 50 zemlje u svijetu, snabdijeva profesionalce u oblasti montaže sa preko 60 000 artikala. Kvalitet Förch-proizvoda, pouzdan i brzi sistem isporuke robe, individualno rješavanje problema svakog kupca te fleksibilnost i stručnost naših saradnika su osobine kojima se naša firma ponosi.Opsluživanje kupaca je putem klasične direktne prodaje preko komercijalista u prodajnim područjima automobilske branše, građevinske branše, industrije i proizvodnje. Komercijalisti svake od branši djeluju na području cijele teritorije Crne Gore i u direktnom kontaktu s kupcima djelatnosti kojom se bave uspostavljaju kvalitetan odnos, pružajući im, uz tražene artikle najvišeg kvaliteta, potpunu uslugu koja se sastoji od tehničke podrške pri odabiru proizvoda, brze isporuke u radionice, gradilišta i skladišta kupaca te njihovog učestalog obilaska. Förch -ovi komercijalisti dolaze u radionice, na gradilišta, u skladišta, na prodajna mjesta i u kancelarije kupaca, štedeći njihovo vrijeme time što oni sami više ne moraju ići u nabavku. Rade to redovno - nedjeljno, jednom u dvije nedjelje ili po dogovoru - onako kako kupcu najviše odgovara. Ali i u slučajevima u kojima kupcu između dvije posjete hitno zatreba neki naš artikal, ne treba čekati - samo nazove svog komercijalistu, pošalje mu faks ili e-mail i potrebna roba odmah se naručuje te je uskoro njegova. Trudimo se da našem kupcu komercijalista uvijek bude "pri ruci". U želji za što kvalitetnijom podrškom kupcima, naši komercijalisti predstavi će im filozofiju varijabilnog sistema skladištenja. Sa tim sistemom komercijalista Förch -a postaće kupčev besplatni nabavljač i magacioner. Jedino što kupac treba da učini jeste popisati artikle koje redovno troši - ostalo je sve na našim komercijalistima. Oni će u radionicu, skladište ili prodajni prostor kupca postaviti regal i ispuniti ga artiklima potrebnim određenom kupcu. Od tog trenutka kupac može biti potpuno bezbrižan. Naš će komercijalista redovno očistiti i posložiti regal, popisati sve potrošene artikle i dopuniti ih, čime kupac višestruko štedi - ne mora gomilati zalihe, ne mora plaćati još jednu osobu zaduženu za nabavku, sve mu je pregledno i dostupno u svakodnevnom radu. Mreža d.o.o. Partner Theo Förch GmbH & Co. KG 81000 Podgorica, Montenegro Tel. +382 20 272-953 Fax +382 20 272-915 E-Mail foerch@t-com.me Internet www.foerch.me
Reklama84
Auto časopis
Auto časopis
Preuzmi
Preuzmi
PDF (11MB)
Arhiva
Istorija automobilizma u Crnoj Gori
Vremenska prognoza
Reklama86
Reklama65