auto.co.me

Njemački rekorder Rainer Zietlow, zajedno sa svojom ekipom, kreće danas na 15.200 kilometara dug put po Evro-Aziji koji će ih voditi kroz sedam država

Kompanija Alliance organizovala je u nedjelju "Dacia picnic Kučka korita 2016", kojem je prisustvovao veliki broj vlasnika Dacia automobila

17. jun 2009. | 09:15
Autonovosti » Vijesti iz Crne Gore
Reklama3
Otvoren novi Reno servis

Pred nekoliko stotina zvanica među kojima su bili i ambasador Francuske Bernar Garanše, gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša i legenda glume na ovim prostorima Dragan Nikolić, otvoren je novi prodajno servisni centar firme Alliance iz Podgorice.

Objekat površine 3.500 metara kvadratnih u svom sastavu ima odvojene prodajne salone automobila marki Reno i Dačija, najsavremeniju opremu za dijagnostiku i servisiranje, najmoderniju limarsku radionicu sa lakirnicom, potpuno opremljen magacin rezervnih djelova, brzi servis bez potrebe za zakazivanjem, kao i usluge tehničkog pregleda i osiguranja. Neke od ovih sadržaja mogu koristiti i vlasnici automobila svih marki vozila.


Firma "Alliance" je osnovana 1993. godine, prvi ugovor o servisiranju Renoovih vozila sa francuskom kompanijom potpisala 1996. godine, a ugovor o prodaji je uslijedio dvije godine kasnije.
"Nijesam očekivao da će ovo biti tako ogroman, tako velik i tako lijep prostor. Moram čestitati Ratku Pavićeviću, sa kojim smo dugo pregovarali dok se on i njegov otac nijesu odlučili da postanu Renoov ovlašćeni serviser" - rekao je Žan Mišel Sikr, koji je u to doba bio direktor Renoa za region Balkana. 
Sadašnji direktor Reno Adriatika Erik Bernar je rekao. "Moram da priznam da je koncesija koju je napravio gospodin Pavićević najljepša, najmodernija i najveličanstvenija koju sam do sada vidio u regiji. I ne samo to, nego ona u svom sadržaju ima sve najmodernije tehnologije koje Reno preporučuje i praktikuje u Evropi"

U novootvorenom objektu je zaposleno oko šezdeset radnika, a u radni odnos je nakon selidbe iz starog prostora primljeno još 20 ljudi.
Gradonačelnik Podgorice je pohvalio poslovni uspjeh firme i podsjetio da se čak i u vrijeme ekonomske krize mogu ostvarivati odlični rezultati.
Simboličnim presijecanjem vrpce, Mugoša i Pavićević su označili zvaničan početak rada novog centra. Za sada mogu da se koriste usluge prodaje i servisa, a vrlo brzo će sa radom početi i ostali sadržaji.

 

Reklama95
Förch video
Video
Međunarodni koncern Förch, prisutan u preko 50 zemlje u svijetu, snabdijeva profesionalce u oblasti montaže sa preko 60 000 artikala. Kvalitet Förch-proizvoda, pouzdan i brzi sistem isporuke robe, individualno rješavanje problema svakog kupca te fleksibilnost i stručnost naših saradnika su osobine kojima se naša firma ponosi.Opsluživanje kupaca je putem klasične direktne prodaje preko komercijalista u prodajnim područjima automobilske branše, građevinske branše, industrije i proizvodnje. Komercijalisti svake od branši djeluju na području cijele teritorije Crne Gore i u direktnom kontaktu s kupcima djelatnosti kojom se bave uspostavljaju kvalitetan odnos, pružajući im, uz tražene artikle najvišeg kvaliteta, potpunu uslugu koja se sastoji od tehničke podrške pri odabiru proizvoda, brze isporuke u radionice, gradilišta i skladišta kupaca te njihovog učestalog obilaska. Förch -ovi komercijalisti dolaze u radionice, na gradilišta, u skladišta, na prodajna mjesta i u kancelarije kupaca, štedeći njihovo vrijeme time što oni sami više ne moraju ići u nabavku. Rade to redovno - nedjeljno, jednom u dvije nedjelje ili po dogovoru - onako kako kupcu najviše odgovara. Ali i u slučajevima u kojima kupcu između dvije posjete hitno zatreba neki naš artikal, ne treba čekati - samo nazove svog komercijalistu, pošalje mu faks ili e-mail i potrebna roba odmah se naručuje te je uskoro njegova. Trudimo se da našem kupcu komercijalista uvijek bude "pri ruci". U želji za što kvalitetnijom podrškom kupcima, naši komercijalisti predstavi će im filozofiju varijabilnog sistema skladištenja. Sa tim sistemom komercijalista Förch -a postaće kupčev besplatni nabavljač i magacioner. Jedino što kupac treba da učini jeste popisati artikle koje redovno troši - ostalo je sve na našim komercijalistima. Oni će u radionicu, skladište ili prodajni prostor kupca postaviti regal i ispuniti ga artiklima potrebnim određenom kupcu. Od tog trenutka kupac može biti potpuno bezbrižan. Naš će komercijalista redovno očistiti i posložiti regal, popisati sve potrošene artikle i dopuniti ih, čime kupac višestruko štedi - ne mora gomilati zalihe, ne mora plaćati još jednu osobu zaduženu za nabavku, sve mu je pregledno i dostupno u svakodnevnom radu. Mreža d.o.o. Partner Theo Förch GmbH & Co. KG 81000 Podgorica, Montenegro Tel. +382 20 272-953 Fax +382 20 272-915 E-Mail foerch@t-com.me Internet www.foerch.me
Reklama96
Auto časopis
Auto časopis
Preuzmi
Preuzmi
PDF ()
Arhiva
Istorija automobilizma u Crnoj Gori
Vremenska prognoza

Nemate instaliran Fleš plejer ili je previše star

Morate da instalirate Adobe Fleš plejer kako bi pogledali oglas. Posjetite sajt Adobe Fleša kako bi preuzeli pljer.

Reklama97