auto.co.me

Model namijenjen prvenstveno Aziji, SUV sa sedam sjedišta je debitovao na Tajlandu ove nedjelje, u zemlji u kojoj se proizvodi...

Dok su posjetioci beogradskog auto-salona razgledali aktuelnu verziju Jaguarove luksuzne limuzine XF, nova generacija ovog modela predstavljena je u Londonu uoči svjetske premijere zakazane za 1. april i njujorški sajam automobila.

Devetostruki svjetski šampion Valentino Rosi trijumfovao je na Velikoj nagradi Katara kojom je startovao ovogodišnji Moto GP šampionat.

U kompaniji FCA Srbija kažu da je riječ o ekološkom vozilu sa veoma niskom emisijom ugljen dioksida.

Vozač Ferarija Sebastijan Fetel trijumfovao je na Velikoj nagradi Malezije, drugoj trci ovogodišnjeg šampionata Formule 1.

30. decembar 2010. | 21:48
Autonovosti » Vijesti
Reklama50
Toyota Yaris 2012

Prve zvanične slike nove generacije Toyota Yaris modela su predstavljene. Prve informacije stižu sa matičnog, japanskog tržišta, gdje je Vitz tj. Yaris predstavljen prije nekoliko dana.

Novi Yaris je za 10cm duži, iste širine (1695mm), 20mm niži (1500mm) i 30kg lakši (1000kg). Međuosovinsko rastojanje je produženo za 5cm, što je omogućilo za 35mm više prostora za noge putnicima na zadnjoj klupi. Toyota najavljuje da će novi Yaris imati: "sportskiju karoseriju koja će biti daleko mišićavija što bi trebalo da utiče na povećanje broja muških kupaca".

Novi Yaris dobija nešto oštrije linije karoserije i odgovarajuće dizajnirane svjetlosne grupe nalik aktuelnim modelima iz Toyota ponude, a prije svega modelima Prius i Verso S. U unutrašnjosti će se naći još kvalitetniji materijali, koji će pored boljeg osjećaja pružiti i bolju akustičnu izolaciju i upijanje vibracija. Spisak standardne sigurnosne opreme (ne treba očekivati da će i kod nas to biti slučaj) sadrži ABS, BA, TC i ESC.

 Novi Yaris će biti pogonjen postojećim benzinskim agregatima - 1,0 litarskim trocilindrašem sa 68KS i 1,33 četvorocilindraš sa 93KS, koji će kao i na aktuelnom modelu biti ponuđen sa start/stop funkcijom.

Nemate instaliran Fleš plejer ili je previše star

Morate da instalirate Adobe Fleš plejer kako bi pogledali oglas. Posjetite sajt Adobe Fleša kako bi preuzeli pljer.

Förch video
Video
Međunarodni koncern Förch, prisutan u preko 50 zemlje u svijetu, snabdijeva profesionalce u oblasti montaže sa preko 60 000 artikala. Kvalitet Förch-proizvoda, pouzdan i brzi sistem isporuke robe, individualno rješavanje problema svakog kupca te fleksibilnost i stručnost naših saradnika su osobine kojima se naša firma ponosi.Opsluživanje kupaca je putem klasične direktne prodaje preko komercijalista u prodajnim područjima automobilske branše, građevinske branše, industrije i proizvodnje. Komercijalisti svake od branši djeluju na području cijele teritorije Crne Gore i u direktnom kontaktu s kupcima djelatnosti kojom se bave uspostavljaju kvalitetan odnos, pružajući im, uz tražene artikle najvišeg kvaliteta, potpunu uslugu koja se sastoji od tehničke podrške pri odabiru proizvoda, brze isporuke u radionice, gradilišta i skladišta kupaca te njihovog učestalog obilaska. Förch -ovi komercijalisti dolaze u radionice, na gradilišta, u skladišta, na prodajna mjesta i u kancelarije kupaca, štedeći njihovo vrijeme time što oni sami više ne moraju ići u nabavku. Rade to redovno - nedjeljno, jednom u dvije nedjelje ili po dogovoru - onako kako kupcu najviše odgovara. Ali i u slučajevima u kojima kupcu između dvije posjete hitno zatreba neki naš artikal, ne treba čekati - samo nazove svog komercijalistu, pošalje mu faks ili e-mail i potrebna roba odmah se naručuje te je uskoro njegova. Trudimo se da našem kupcu komercijalista uvijek bude "pri ruci". U želji za što kvalitetnijom podrškom kupcima, naši komercijalisti predstavi će im filozofiju varijabilnog sistema skladištenja. Sa tim sistemom komercijalista Förch -a postaće kupčev besplatni nabavljač i magacioner. Jedino što kupac treba da učini jeste popisati artikle koje redovno troši - ostalo je sve na našim komercijalistima. Oni će u radionicu, skladište ili prodajni prostor kupca postaviti regal i ispuniti ga artiklima potrebnim određenom kupcu. Od tog trenutka kupac može biti potpuno bezbrižan. Naš će komercijalista redovno očistiti i posložiti regal, popisati sve potrošene artikle i dopuniti ih, čime kupac višestruko štedi - ne mora gomilati zalihe, ne mora plaćati još jednu osobu zaduženu za nabavku, sve mu je pregledno i dostupno u svakodnevnom radu. Mreža d.o.o. Partner Theo Förch GmbH & Co. KG 81000 Podgorica, Montenegro Tel. +382 20 272-953 Fax +382 20 272-915 E-Mail foerch@t-com.me Internet www.foerch.me
Reklama84
Auto časopis
Auto časopis
Preuzmi
Preuzmi
PDF (11MB)
Arhiva
Istorija automobilizma u Crnoj Gori
Vremenska prognoza

Nemate instaliran Fleš plejer ili je previše star

Morate da instalirate Adobe Fleš plejer kako bi pogledali oglas. Posjetite sajt Adobe Fleša kako bi preuzeli pljer.

Reklama65